dinsdag 17 januari 2012

Welke schoen pas jij?


'Wie de schoen past, trekt hem aan.' welke schoenentrend past bij jou komend voorjaar? We weten al niet meer welke kleur sneeuw heeft, dus tijd om over het voorjaar te babbelen. Welke schoen kies jij?

De gevlochten espadrille
Bohemian chic; Bloemenprints zijn een ‘must have’ deze zomer, om te dragen  bover deze zomerschoen. Op een warme zomerdag draag je de espadrilles met een gebloemde maxi dress. Pak ook je flair pants van een paar jaar geleden weer uit de kast, onmisbaar wat mij  betreft.  
De fluoriserende pump
Colour blocking; Afgelopen zomer nog even de kat uit de boom gekeken? Ook jij gelooft er dit jaar aan; colour blocking. Nu met nog fellere kleuren. Combineer de pump met een ander kleur broekje, of juist me een gekleurde pasteltint. Pas op dat je niet teveel verschillende kleuren gebruikt, word geen wandelende clown!




 


Boot schoentjes
Preppy style; lekker comfortabel en sportief. Easy to wear! Tip, rol in de zomer je ‘chino’  omhoog op een wat warmere dag. Kleuren die onmisbaar zijn bij een ‘preppy’ look zijn; rood, blauw en wit. Combineer het met elkaar voor een ‘preppy yachting’ style!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten