maandag 9 januari 2012

New Balance collaboration
























New Balance, die we allemaal kennen van de retro sneakers van vroeger, is een samenwerking aangegaan met een paar exclusieve sneaker winkels over de hele wereld, wat heeft geleid tot de ML581 lijn. Deze retro lijn is verkrijgbaar in vier kleuren en van elke kleur zijn slechts 244 paar geproduceerd. Zaterdag 7 januari is de verkoop gestart. In Nederland is de sneaker alleen verkrijgbaar bij VIF jeans in Rijssen.Waarschijnlijk zijn alle sneakers inmiddels al uitverkocht, VIF verkoopt van elk model maar 12 paren. 

Zelf vind ik de blauwe sneaker hierboven echt geweldig. Super vet om te combineren met een rauwe denim, of 's zomers met denim hotpants. Ook voor mannen vind ik deze schoen geweldig. Ook dan zou ik de sneaker combineren met een jeans, met een overhemd. Toch stoer, maar ook stijlvol!

Het merk heeft eerder samengewerkt met grote namen als J. Crew en Ralph Lauren. Ook brengt het merk zelf limited editions uit. Zo was dat afgelopen jaar bijvoorbeeld de New Balance ‘Will & Kate’ Koninklijke Bruiloft; zoals de naam al doet vermoeden geïnspireerd op het huwelijk van de Britse prins en zijn bruid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten